Xpert Suite De Arbodienst

De Arbodienst is overgestapt naar een nieuwe softwareleverancier voor alle ondersteuning van onze primaire bedrijfsprocessen. De keuze voor Empirion is gebaseerd op onze overtuiging, dat zij tegemoet kunnen komen aan de wensen en eisen, die uw en onze organisatie als gebruikers stellen. Bovendien achten wij Empirion in staat om de software conform onze wensen en eisen door te ontwikkelen, de gevraagde support voor onze bedrijfsvoering te leveren en nieuwe ICT initiatieven te realiseren.

Empirion heeft jarenlange ervaring met de levering van verzuimsoftware aan grotere en kleinere bedrijven, overheden, semioverheden en arbodiensten. Empirion beschikt over een team van ICT specialisten op alle relevante werkgebieden en de verzuimsoftware over uitgebreide modules en functionaliteiten.

Over Xpert Suite

 • Xpert Suite is overzichtelijk, actiegericht, bevat alle benodigde signaleringen en wordt de basis van onze communicatie met u over dossier-inhoudelijke zaken. Op dit moment gaat veel communicatie nog per brief of per email, hetgeen niet meer efficiënt en in het geval van email zelfs niet meer veilig is.
 • Met Xpert Suite bieden wij u de mogelijkheid om ziek- en herstelmeldingen en verzuimacties op een veilige manier te communiceren en gegevens in een beveiligde omgeving op te slaan. Daarmee wordt direct voldaan aan de (onlangs aangescherpte) wet- en regelgeving ter bescherming van persoons- en medische gegevens, die niet alleen op ons als arbodienst van toepassing is, maar ook op u als werkgever.
 • Al uw bedrijfs-, medewerkers-, en contractgegevens en verzuimdossiers worden overgenomen en inzichtelijk gemaakt.

Stappenplan voor succesvol inloggen Xpert Suite

 1. U ontvangt twee separate mails met inlognaam en wachtwoord.
 2. Met deze inloggegevens kunt u inloggen in Xpert Suite. De URL naar Xpert Suite is: https://de-arbodienst.xpertsuite.nl
 3. Om de veiligheid van het systeem te waarborgen, is een two-factor identificatie verplicht. Dit betekent voor u, dat u uw mobiele telefoonnummer dient te registreren. Elke keer als u wilt inloggen ontvangt u op uw mobiele telefoon een code welke u nodig hebt om in te kunnen loggen. Dit is conform de verscherpte Privacy wetgeving.
 4. Wanneer u voor het eerst inlogt, dient u eenmalig uw wachtwoord aan te passen.
 5. Wanneer u voor het eerst inlogt, wordt tevens gevraagd een beveiligingsvraag te selecteren en het antwoord daarop in te voeren. Deze gegevens zijn benodigd als u uw wachtwoord kwijt bent.
 6. De laatste stap is het accepteren van de gebruikersvoorwaarden. Klik hier om de gebruikersvoorwaarden te lezen.
 7. Nadat u alle stappen succesvol hebt doorlopen, kunt u profiteren van alle voordelen van Xpert Suite.
 8. Als u klikt op onderstaande button kunt u de snelgids downloaden. Door het lezen van deze snelgids maakt u kennis met de mogelijkheden die Xpert Suite u gaat bieden. In deze snelgids is ook stapsgewijs met printscreens weergegeven hoe u voor de eerste keer kunt inloggen in Xpert Suite.
Snelgids Xpert Suite

Helpdesk Xpert Suite

Mocht u onverhoopt problemen ondervinden bij het inloggen, gegevens niet meer kunnen terugvinden in Xpert Suite of andersoortige problemen, dan kunt u contact opnemen met de Helpdesk van Xpert Suite.

Telefoon
073 – 615 9998
Mail:
supportdesk@xpertsuite.nl