Samenwerkingspartners

De Preventiedienst

De Preventiedienst
De Arbodienst heeft in 2015 De Preventiedienst opgericht met als doel om onze klanten snel en deskundig te ondersteunen bij vraagstukken om werkdruk en stressgerelateerde klachten effectief te voorkomen.

Klik hier voor de website van De Preventiedienst.

Kwaliteit op Maat

Partner branchevereniging Kwaliteit op Maat
De Arbodienst is één van de bedrijfsleden en initiatiefnemers van de nieuwe netwerkvereniging Kwaliteit op Maat. Wij willen ons profileren als volwaardige gesprekspartner van werkgevers- en werknemersorganisaties, de overheid en andere partijen die zich inzetten op het gebied van arbeid en gezondheid.

Klik hier voor de website van Kwaliteit op Maat.


De Arbodienst werkt samen met Active Living in het begeleiden van organisaties en hun medewerkers in het managen van gezondheidsrisico’s.

Lees meer …


Falke & Verbaan is een onafhankelijk en toonaangevend HRM-organisatie-adviesbureau dat diverse organisaties adviseert op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Het kwadrantenmodel van Falke & Verbaan omschrijft de vijf manieren waarop u arbodienstverlening kunt vormgeven. De dienstverlening van De Arbodienst valt in kwadrant III. Met de kwadrantentool kunt u gratis en eenvoudig achterhalen welk type arbodienstverlening bij uw organisatie past. Het doorlopen van de vragenlijst neemt ca. 15 minuten van uw tijd in beslag en u krijgt daarna direct de uitslag.

Lees meer …