Samenwerkingspartners

De Preventiedienst

De Preventiedienst
De Arbodienst heeft in 2015 De Preventiedienst opgericht met als doel om onze klanten snel en deskundig te ondersteunen bij vraagstukken om werkdruk en stressgerelateerde klachten effectief te voorkomen.

Klik hier voor de website van De Preventiedienst.


Otherside at Work
De Arbodienst is in 2016 een langdurige samenwerking aangegeven met Otherside at Work voor de ondersteuning van onze primaire bedrijfsprocessen door de Xpert Suite. In de samenwerking investeren wij veel in Happy Professionals! De Xpert Suite betreft een portal voor zowel medewerkers, leidinggevenden, HR-professionals, bedrijfsartsen, volmachten als verzekeraars. Met de Xpert Suite werken gebruikers gemakkelijk samen en hebben zij alle tools tot hun beschikking om hun werk optimaal uit te voeren. Daar worden mensen happy van!

Klik hier voor de website van Otherside at Worker.


Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI)
De Arbodienst is partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. Het NPDI helpt organisaties en medewerkers om duurzame inzetbaarheid praktisch vorm te geven. Wij bieden onze klanten actuele kennis en in de praktijk bewezen instrumenten in een veilig, state-of-the-art, digitaal platform om dit te realiseren.

Klik hier voor de website van het NPDI.

Kwaliteit op Maat

Partner branchevereniging Kwaliteit op Maat
De Arbodienst is één van de bedrijfsleden en initiatiefnemers van de nieuwe netwerkvereniging Kwaliteit op Maat. Wij willen ons profileren als volwaardige gesprekspartner van werkgevers- en werknemersorganisaties, de overheid en andere partijen die zich inzetten op het gebied van arbeid en gezondheid.

Klik hier voor de website van Kwaliteit op Maat.


De Arbodienst werkt samen met Active Living in het begeleiden van organisaties en hun medewerkers in het managen van gezondheidsrisico’s.

Lees meer …