John Klaver
Commercieel manager

“De mensen die bij De Arbodienst werken zijn ambitieus en betrokken”

Veelzijdige functie
Bij De Arbodienst ben ik verantwoordelijk  voor de commerciële zaken. Ik geef leiding aan de commerciële afdeling. Ook ben ik accountmanager van een aantal key accounts. Ik evalueer periodiek met de klant om onze dienstverlening en klanttevredenheid te bespreken en te verbeteren. Ik probeer de wensen en verwachtingen van de klant te vertalen naar een dienstverlening op maat. Verder adviseer ik op beleidsniveau bij het opzetten en/ of aanpassen van het verzuim- en arbobeleid. Contractbeheer en het schrijven van aanbestedingen en offertes behoort ook tot mijn takenpakket. De voldoening haal ik uit de veelzijdigheid van mijn functie.

Hecht team
Ik ben lid van het managementteam en ik beslis mee over de organisatorische vraagstukken en beleidszaken binnen De Arbodienst. Ons managementteam is een hecht team vanuit de verschillende geledingen uit de organisatie die een goede aanvulling op elkaar zijn. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van wat er speelt en wat er verbeterd dient te worden binnen De Arbodienst.

Sparringspartner
De dienstverlening van De Arbodienst is op maat. We doen meer dan alleen het inzetten van een bedrijfsarts of een casemanager; we zijn een sparringpartner op het gebied van gezondheidsmanagement. In de markt van de arbodienstverlening is het van belang dat wij onze klanten goed kennen en weten wat er speelt. Om dit te bereiken maken wij onder andere gebruik van accountteams die in samenspraak met de klant een accountplan opstellen. Binnen het accountteam zitten alle professionals die betrokken zijn bij de klant, bedrijfsarts, arbeidsdeskundige, A&O deskundige etc. Het accountteam heeft als doel het bereiken van een optimale dienstverlening aan de klant, vertaalt in een hoge klanttevredenheid.

Kwaliteit hoog in het vaandel
De mensen die bij De Arbodienst werken zijn ambitieus en hebben betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De uitdaging is om onze dienstverlening zo neer te zetten, dat deze het best past bij de klant.