Over De Arbodienst

De Arbodienst is een landelijke, middelgrote gecertificeerde arbodienst. De professionals van De Arbodienst vormen de schakel tussen werknemer en werkgever. We weten als geen ander hoe we werknemers duurzaam in hun kracht kunnen zetten door altijd uit te gaan van mogelijkheden.

Onze ambitie en kernwaarden
De Arbodienst is in 2003 opgericht. Wij streven er naar om middels gestage groei en behoud van onze drie kernwaarden: ‘Betrokken’, ‘Oplossingsgericht’ en ‘Betrouwbaar’ door aangesloten werkgevers en werknemers de beste arbodienst van Nederland te worden genoemd.

De kernwaarden van De Arbodienst. Betrokken, oplossingsgericht en betrouwbaar.

Waardevolle businesspartner
De professionals van De Arbodienst zijn elke dag op pad om klanten te adviseren om succesvol te blijven. Met de juiste mensen op de juiste plaats. We bespreken alle zaken rondom inzetbaarheid graag persoonlijk met de bij ons aangesloten werkgevers en werknemers. Want juist direct contact zorgt voor pragmatische oplossingen. In onze aanpak maken we geen verschil tussen grootzakelijke bedrijven of het MKB. De Arbodienst is een waardevolle businesspartner voor werkgevers en werknemers: betrokken, oplossingsgericht en betrouwbaar.

Onze missie
De Arbodienst is dé businesspartner voor elke werknemer die duurzaam inzetbaar wil blijven gedurende zijn hele loopbaan.

Onze marktpositie
Wij bedienen inmiddels zo’n 150.000 werknemers van zo’n 4.000 bedrijven. En daarbij groeien wij ieder jaar met zo’n 5%. De Arbodienst is vertegenwoordigd in alle segmenten van de markt, maar is vooral sterk vertegenwoordigd in de zakelijke dienstverlening, industrie, het midden- en klein bedrijf en de branches zorg & welzijn en het onderwijs.