Bezwaar en beroep

De Arbodienst biedt de volgende diensten aan met betrekking tot Bezwaar en beroep:

  • Bezwaarschrift opstellen
   Beslissingen van het UWV kunnen bedrijven financieel fors benadelen. Voorbeelden zijn een loondoorbetalingsverplichting van een jaar voor een langdurig arbeidsongeschikte medewerker of een WIA-beoordeling waardoor verzekeringspremies aanzienlijk worden verhoogd.U kunt De Arbodienst inschakelen om door een senior arts om een kwalitatief hoogwaardig bezwaarschrift op te laten stellen. De senior arts zal zijn uiterste best doen om de loondoorbetalingsverplichting terug te draaien. De Arbodienst kan echter geen garantie geven wat betreft de beslissing die het UWV gaat nemen naar aanleiding van het bezwaarschrift.

   Voor het opstellen van een bezwaarschrift geldt het uurtarief van een senior arts van € 185,-. De dienstverlening is inclusief de voorbereiding (lezen van het dossier) en het opstellen van een inhoudelijk bezwaarschrift. Het bezwaarschrift zal rechtstreeks naar het UWV worden verzonden door De Arbodienst. De kosten voor het opvragen van (medische) informatie wordt apart doorbelast.

  • Het bedrijf vertegenwoordigen tijdens een hoorzitting
   Na het opstellen van het bezwaarschrift kan de senior arts uw bedrijf vertegenwoordigen bij de hoorzitting. Voor het bijwonen van een hoorzitting geldt het uurtarief van een senior arts van € 185,-.
 • Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie Resolu. Binnen paraDIGMA groep is Resolu expert op het gebied van Ziektewet- en WGA dossiers en eigenrisicodragerschap.
  Meer informatie leest u op de website van Resolu