Klantendag De Arbodienst
donderdag 1 juni 2017

Op een inspirerende locatie in het midden van het land, muziektheater de Flint in Amersfoort, wordt u tijdens een HR-masterclass bijgepraat over de gevolgen van technologische ontwikkelingen als digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie. De masterclass staat in het teken van het delen van kennis.

Ben je werkzaam als HR-professional bij een klant of relatie van De Arbodienst? Dan nodigen wij jou graag uit om je in te schrijven voor onze HR-masterclass.

115.30 tot 16.00 uur  Aanmelden en ontvangst

De Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

216.00 tot 16.15 uur

Welkomstwoord
De klantendag wordt geopend door onze algemeen directeur van De Arbodienst, Nathalie de Haas-van Heijningen.

316.15 tot 18.00 uur

HR-masterclass ‘Inspelen op robotisering en kunstmatige intelligentie’

De Arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Hoe ziet de toekomst van werk en organisatie eruit? En wat betekent dat voor de rol van HR? Tijdens deze masterclass verkent futuroloog Dr. Willem Peter de Ridder de gevolgen van technologische ontwikkelingen als digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie. Robots nemen niet alleen banen in fabrieken over, maar kunnen ook administratief werk doen, de klantenservice bemensen en auto’s besturen. En in toenemende mate zien we dat ook het werk van hoogopgeleide kenniswerkers als advocaten en artsen dankzij kunstmatige intelligentie veel sneller en beter kan. Tijdens deze masterclass krijgt u inzicht hoe u als HR-professional kunt inspelen en profiteren van de technologische ontwikkelingen.

Dr. Willem Peter de Ridder, directeur van Futures Studiesals futuroloog is Willem Peter een veelgevraagd spreker, auteur, strategie consultant en transformatiemanager. Futures Studies ondersteunt organisaties bij het verkennen van de toekomst, het formuleren van een toekomstbestendige strategie en het managen van disruptie.

418.00 – 22.00 uur Netwerk barbecue

Aansluitend aan de HR-masterclass is er een gezellige barbecue met onder andere Flintburgers, pulled pork, zalmforel en gambaspiesjes en een kampvuurconcert, verzorgd door het Songwriters Gilde Amersfoort.