Kennismaken & dagje meelopen

De Arbodienst is een gecertificeerde arbodienst met een landelijke dekking en een regionale aanpak. De Arbodienst is met vijftig medewerkers groot genoeg om aangesloten werkgevers in heel Nederland daadkrachtig en persoonlijk bij te staan bij hun arbo- en verzuimbeleid en aangesloten werknemers bij een duurzame re-integratie. De professionals van De Arbodienst vormen een belangrijke schakel tussen werknemer en werkgever. Wil je kennismaken met De Arbodienst? Lees dan snel verder.

Er wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke- en kennisontwikkeling van onze professionals. Wij zijn een organisatie met volop mogelijkheden, waar grenzen worden verlegd en kennis wordt gedeeld. U hebt net als al onze professionals een profiel van betrokken, oplossingsgericht en betrouwbaar.

Ben je (bedrijfs)arts of student geneeskunde en wil je graag op informele wijze kennismaken met onze organisatie, de dienstverlening en de collega’s? Je bent van harte welkom bij De Arbodienst om een dagdeel of dag mee te lopen met een bedrijfsarts van De Arbodienst.

Laat je contactgegevens achter en ik neem binnenkort contact met je op!

Judith Pagie
Recruiter De Arbodienst
jpagie@de-arbodienst.nl
06 – 29 49 95 55