Kennismaken & dagje meelopen

Ben jij geneeskunde aan het studeren, maar weet je nog niet welke richting je na je studie op wil? Ben jij arts en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Of ben jij een ervaren bedrijfs-of verzekeringsarts, maar ben je benieuwd naar hoe het werk van een bedrijfs- of verzekeringsarts eruit ziet bij onze organisatie? Dan kun jij bij De Arbodienst terecht om een dag of een dagdeel mee te lopen! Zo ontdek je pas écht of De Arbodienst bij jou past. Neem een kijkje in de praktijk en ontmoet toekomstige collega’s en cliënten. Ook krijg je een goed beeld van je werkzaamheden als arts bij De Arbodienst.

Over De Arbodienst

De Arbodienst is een gecertificeerde arbodienst met een landelijke dekking en een regionale aanpak. De Arbodienst is met vijftig medewerkers groot genoeg om aangesloten werkgevers in heel Nederland daadkrachtig en persoonlijk bij te staan bij hun arbo- en verzuimbeleid en aangesloten werknemers bij een duurzame re-integratie. De professionals van De Arbodienst vormen een belangrijke schakel tussen werknemer en werkgever.

Er wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke- en kennisontwikkeling van onze professionals. Wij zijn een organisatie met volop mogelijkheden, waar grenzen worden verlegd en kennis wordt gedeeld. U hebt, net als al onze professionals, een profiel van teamspeler, resultaatgericht, vernieuwend en zelfreflectie.

Is jouw interesse in De Arbodienst als werkgever gewekt of wil je weten wie onze collega’s zijn? Op de pagina Onze Collega’s kun je diverse ervaringen lezen uit het dagelijks leven van onze collega’s.

Dagje meelopen bij De Arbodienst?

Heb jij interesse in een dagje meelopen bij ons? Laat je contactgegevens achter en geef ook direct aan of je een dag of dagdeel wilt meelopen. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op!

Judith Pagie
jpagie@de-arbodienst.nl
06 – 29 49 95 55