Kennismaken & dagje meelopen

De Arbodienst is een gecertificeerde arbodienst met een landelijke dekking en een regionale aanpak. De Arbodienst is met vijftig medewerkers groot genoeg om aangesloten werkgevers in heel Nederland daadkrachtig en persoonlijk bij te staan bij hun arbo- en verzuimbeleid en aangesloten werknemers bij een duurzame re-integratie. De professionals van De Arbodienst vormen een belangrijke schakel tussen werknemer en werkgever.

Hebben wij je interesse in De Arbodienst als werkgever gewekt of kun je de knoop nog niet doorhakken?  Op de werkenbijdearbodienst website kun je diverse ervaringen lezen uit het dagelijks leven van onze collega’s. Daarnaast biedt De Arbodienst de mogelijkheid om een dag of dagdeel mee te lopen met een bedrijfsarts van De Arbodienst. Zo ontdek je pas echt of De Arbodienst bij je past. Neem een kijkje in de praktijk en ontmoet toekomstige collega’s en cliënten. Ook krijg je een goed beeld van je werkzaamheden.

Wie kunnen er meelopen?

Meelopen is bedoelt voor (bedrijfs)artsen. Maar ook als je student geneeskunde bent ben je van harte welkom om een dag of dagdeel mee te lopen.

Waarom meelopen?

Er wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke- en kennisontwikkeling van onze professionals. Wij zijn een organisatie met volop mogelijkheden, waar grenzen worden verlegd en kennis wordt gedeeld. U hebt net als al onze professionals een profiel van betrokken, oplossingsgericht en betrouwbaar.

Hoe werkt het?

Laat je contactgegevens achter en geef ook direct aan of je een dag of dagdeel wilt meelopen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en neem zo snel mogelijk contact met je op!

Judith Pagie
Recruiter De Arbodienst
jpagie@de-arbodienst.nl
06 – 29 49 95 55