Inspiratiedag Optimaal inzetbaar
donderdag 20 juni 2019

Kom helemaal opladen bij Fort de Batterijen!
Overeindseweg 25A, 3439 LP Nieuwegein

Op een inspirerende locatie in het midden van het land, Fort de Batterijen in Nieuwegein, word je tijdens de Inspiratiedag van De Arbodienst bijgepraat over de volgende thema’s:

  • werk/privé balans;
  • gezondheid & energie;
  • bevlogenheid;
  • ontwikkelen.

Raak geïnspireerd, ga naar huis met nieuwe kennis en vaardigheden en leer nieuwe mensen kennen!


Aanmelden 

Ben je werkzaam als directielid, HR-manager of (senior) HR-adviseur bij een organisatie met meer dan 25 medewerkers? Dan nodigen wij jou graag uit om je in te schrijven voor onze Inspiratiedag. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier.

De kosten voor deelname zijn € 99,-. Voor klanten van De Arbodienst is deelname kosteloos. Elke deelnemer ontvangt aan het einde van de dag een goedgevulde goodiebag ter waarde van € 75,-.


Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen met een heerlijke lunch in een prachtige omgeving waar natuur en historie elkaar hebben gevonden en verrijkt.

De Inspiratiedag begint met het leren van nieuwe vaardigheden. Je leert wat de voordelen zijn van ‘Visualiseren‘ tijdens een Masterclass en dit ga je tijdens deze Inspiratiedag ook gelijk toepassen! Elke bezoeker ontvangt de gadget van 2019: een eigen ‘Correct Book’.

Daarna nemen drie toonaangevende sprekers je mee in de wereld van Duurzame Inzetbaarheid.

Aan het einde van de dag ontvang je een goedgevulde Goodybag en weet je hoe jij jezelf, jouw collega’s en jouw organisatie Optimaal Inzetbaar maakt!

De Inspiratiedag wordt feestelijk afgesloten met de lancering van onze nieuwe dienst ArboDay. Daarna is er nog de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.


Het programma en de sprekers

Ontvangst, aanmelden en lunch 12.00 tot 12.45 uur

Opening door Jeroen Busscher (dagvoorzitter) & Nathalie de Haas (directeur De Arbodienst) 12.45 – 13.00 uur

Masterclass Visualiseren door Ronald Oomen en Patrick Bart van Visual Brain
13.00 – 13.30 uur

Als kind zijn we gewend om in beelden te denken, ergens in ons leven komt daar een laag van taal overheen en vergeten we waar onze brains naar snakken: Visuals. Onderzoek toont aan dat visualisatie meer impact heeft op het brein dan geschreven woorden en het is daarom een uitstekend middel om bijvoorbeeld aantekeningen te maken. En het mooiste is: iedereen kan het! In deze masterclass kun je vanuit jouw comfortabele stoel actief deelnemen aan de basisbeginselen van visualiseren, en nemen de begeleiders je mee in een snelle rollercoaster ‘visualiseren kun je leren’!

Spreker 1: Bas Kodden 13.30 tot 14.30 uur

Bas Kodden zal je in een vernieuwde staat van flow en bevlogenheid brengen. Hij zal jou in 60 minuten leren om een HELD (Hoog, Energieke, Leidinggevende Doener) te worden. Een HELD is bevlogen, vitaal, toegewijd en weet waar zijn of haar talenten liggen. Als HELD heb je meer plezier in je werk, lever je betere prestaties en maak je een grotere kans op succes.

Pauze en netwerken
14.30 tot 15.00 uur

Spreker 2: Jeroen Busscher 15.00 tot 16.00 uur

Jeroen Busscher zal ons meenemen in de wereld van Leren en Ontwikkelen. Hij zal vertellen waarom leren verandert, wat je dan wel moet leren en hoe je leert leren. Daarnaast gaat hij in op de vraag hoe organisaties hun medewerkers optimaal kunnen ondersteunen in het leren.

Spreker 3: Guido Welter 16.00 tot 17.00 uur

Guido Welter is directeur van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid en Gids Duurzame Inzetbaarheid. Hij heeft tientallen organisaties geholpen om het containerbegrip Duurzame inzetbaarheid handen en voeten te geven.

Lancering ArboDay door Nathalie de Haas 17.00 tot 17.15 uur

Nathalie de Haas is directeur van De Arbodienst en zal deze Inspiratiedag afsluiten met de lancering van een nieuwe dienst van De Arbodienst: ArboDay. De missie van De Arbodienst is Iedereen optimaal inzetbaar en wij helpen jouw organisatie om dit mogelijk te maken met hét digitale platform voor duurzame inzetbaarheid: ArboDay.

Netwerkborrel met hapjes 17.15 tot 18.00 uur


Aanmelden 

Ben je werkzaam als directielid, HR-manager of (senior) HR-adviseur bij een organisatie met meer dan 25 medewerkers? Dan nodigen wij jou graag uit om je in te schrijven voor onze Inspiratiedag op donderdag 20 juni 2019.