Training RI&E in 1 dag in de Mobiliteitsbranche

Heeft u nog geen Risico- Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) of geen actuele Risico- Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) schrijf u dan nu in voor de training RI&E in 1 dag!

Over de training

Voor BOVAG-leden en relaties van De Arbodienst organiseren wij de Training RI&E in 1 dag. De training wordt verzorgd door een Hoger veiligheidskundige die veel kennis & ervaring heeft in de Mobiliteitsbranche. Voorafgaand aan de workshop dient u de volgende documenten naar uw trainer te sturen: uw personeelshandboek, uw BHV-plan en een overzicht van de opgeslagen gevaarlijke stoffen.

Waarom de training RI&E in 1 dag?

De Arbowet is gewijzigd per 1 juli 2017. Elk bedrijf moet ten minste één preventiemedewerker in dienst hebben die de maatregelen (gericht op de veiligheid en gezondheid binnen een bedrijf) kan uitvoeren. De preventiemedewerker kan een vaste medewerker zijn die deze functie ernaast doet. Bij kleine bedrijven met maximaal 25 werknemers mag ook de directeur/eigenaar als preventiemedewerker optreden. Een wettelijke taak van een preventiemedewerker is het (mede) opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

Voor wie is deze training?

  • Voor eigenaren/directeuren van organisaties met minder dan 25 medewerkers die rol van preventiemedewerker op zich nemen.
  • Voor personen die werkzaam zijn bij een organisatie met minder dan 25 medewerkers en aangesteld zijn als Preventiemedewerker.

Het programma

Voor de training dient u uw eigen laptop mee te nemen.

Ochtend (09.00 – 12.30 uur)

  • Arbeidsveiligheid binnen Automotive sector
  • Inloggen RIE mobiel
  • Fysieke belasting en gevaarlijke stoffen
  • Arbeidsmiddelen

Pauze met lunch

Middag (13.00 – 16.30 uur)

  • Gehoor- , adembescherming, (hand)schoenen.
  • Magazijnstellingen en heftrucks
  • Plan van Aanpak
  • Heb ik nu alles? Best practices

Na de training heeft u een zelf opgestelde RI&E. Dit document is toetsbaar. Deze toetsing maakt onderdeel uit van de workshop en zal worden uitgevoerd door uw trainer. Bij de toetsing wordt gekeken of alle risico’s op de lijst staan, of de situatie in het bedrijf goed is weergegeven en of de laatste normen en richtlijnen zijn gebruikt. Indien dit akkoord is ontvangt u binnen een week de getoetste RI&E retour.

Beschikbare data en locaties

Dinsdag 2 oktober 2018
Tijd: van 09.00 tot 17.00 uur
Locatie: Zwolle

Donderdag 11 oktober 2018
Tijd: van 09.00 tot 17.00 uur
Locatie: Eindhoven

Inschrijven& kosten

Schrijf u in voor deze training door het inschrijfformulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen.

Deelname aan de training RI&E in 1 dag in de Mobiliteitsbranche kost € 995,- per persoon (exclusief 21% BTW). Indien u aan deze training wilt deelnemen met twee personen van hetzelfde bedrijf, ontvangt de tweede persoon 50% korting op de trainingsprijs. De factuur dient voor deelname aan de training te zijn voldaan en bij annulering vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.