Inschrijven geaccrediteerde scholing FML en IZP

Datum: donderdag 7 juni 2018
Tijd: van 15.00 tot 20.00 uur
Locatie: volgt

Programma

Het programma ziet er nu als volgt uit:

14.45 – 15.00 uur: Inloop
15.00 – 16.00 uur: Presentatie ‘Arbeidsdeskundige uitdagingen'(door Frans de Roo en Gert-Jan Baartman)
16.00 – 16.15 uur: Pauze
16.15 – 17.45 uur: Presentatie ‘Nut en noodzaak Functionele Mogelijkheden Lijst (FML) en Inzetbaarheidspofiel (IZP)’ (door Arco Verhoeven)
17.45 – 19.00 uur: Workshop ‘Casuïstiek uit de praktijk’ (door Arco Verhoeven en Frans de Roo)
19.00 – 20.00 uur: Afsluiting, evaluatie, hapje en drankje

* De bijeenkomst heeft een verplichtend karakter en is geaccrediteerd voor 4 PE-/scholingspunten.

Sprekers

  • Arco Verhoeven is bedrijfsarts, verzekeringsarts, instituutsopleider S.G.B.O en docent. Hij is daarnaast actief betrokken bij (na)scholing en richtlijnontwikkeling o.a. voor de beroepsvereniging NVAB. Zes jaar was hij in dienst van UWV met een registratie als bedrijfsarts sinds 2005 én als verzekeringsarts sinds 2012. Sinds begin 2017 werkt hij voor SGBO | Radboud umc waar nieuwe bedrijfsartsen en verzekeringsartsen worden opgeleid. Arco is sinds oktober 2017 verbonden aan De Arbodienst.
  • Frans de Roo is gerechts) Arbeidsdeskundige / mediator. Frans heeft een ruime ervaring als arbeidsdeskundige. Hij doet ook bezwaarzaken m.b.t. beslissingen van het UWV en is daardoor gepokt en gemazeld in het schemergebied tussen bedrijfsgeneeskundige beoordelingen en WIA beoordelingen. Frans is sinds augustus 2017 verbonden aan De Arbodienst.
  • Gert-Jan Baartman is bedrijfsarts en vanaf het begin betrokken bij de Ziektewet-ERD dienstverlening van De Arbodienst. Gert-Jan heeft in het verleden bij verschillende arbodiensten gewerkt en daarnaast is hij visitator geweest bij het NVAB. Naast zijn werk voor de Ziektewetdesk, werkt hij voor een aantal grote klanten van De Arbodienst.

Inschrijven

Vul het inschrijfformulier aan de rechterkant van deze pagina in. De deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor basisartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen die in het kader van de Ziektewet dienstverlening uitvoeren voor De Arbodienst.