ArboDay

ArboDay, doet u in 2019 met ons mee?

In 2018 heeft De Arbodienst ArboDay ontwikkeld. ArboDay is een digitaal platform voor medewerkers om inzicht te krijgen in hun eigen Duurzame Inzetbaarheid en daarmee aan de slag te gaan. Voor werkgevers levert ArboDay belangrijke management- en stuurinformatie op en in ArboDay kan eenvoudig een interventiemarktplaats worden ingericht met providers waar De Arbodienst en de werkgever prettig mee samenwerken.

ArboDay richt zicht op de volgende vier thema’s:
Aandacht hebben voor de werk/privé balans;
Regie nemen voor een goede gezondheid & energie;
Bevlogenheid bevorderen door het verhogen van de motivatie & betrokkenheid;
Ontwikkelen van vakkennis & vaardigheden.

Iedereen optimaal inzetbaar, daar geloven wij in. In 2019 gaan we dan ook flink inzetten op Duurzame Inzetbaarheid en willen wij ons dienstenpakket gaan uitbreiden met ArboDay. Wat dat allemaal kan betekenen voor u als klant en welke voordelen er voor u inzitten willen wij u graag in aanloop naar de lancering vertellen.

U kunt zich via onderstaande link op onze mailling lijst inschrijven en zo op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en aanbiedingen voor ArboDay.

Met deze inschrijving verplicht u zich tot niks, u kunt zich ook te allen tijde uitschrijven en wij geven uw gegevens nooit door aan derden.

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van ArboDay!