Inspiratiedag 20 juni 2019

Op een inspirerende locatie in het midden van het land, Fort de Batterijen in Nieuwegein, word je tijdens de Inspiratiedag van De Arbodienst bijgepraat over de volgende thema’s:

  • werk/privé balans;
  • gezondheid & energie;
  • bevlogenheid;
  • ontwikkelen.

Raak geïnspireerd, ga naar huis met nieuwe kennis en vaardigheden en leer nieuwe mensen kennen!

Aanmelden

Ben je werkzaam als directielid, HR-manager of (senior) HR-adviseur bij een organisatie met meer dan 25 medewerkers? Dan nodigen wij jou graag uit om je in te schrijven voor onze Inspiratiedag. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier.

De kosten voor deelname zijn € 99,-. Voor klanten van De Arbodienst is deelname kosteloos. Elke deelnemer ontvangt aan het einde van de dag een goedgevulde goodiebag ter waarde van € 75,-.

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen met een heerlijke lunch in een prachtige omgeving waar natuur en historie elkaar hebben gevonden en verrijkt.

De Inspiratiedag begint met het leren van nieuwe vaardigheden. Je leert wat de voordelen zijn van ‘Visualiseren‘ tijdens een Masterclass en dit ga je tijdens deze Inspiratiedag ook gelijk toepassen! Elke bezoeker ontvangt de gadget van 2019: een eigen ‘Correct Book’.

Daarna nemen drie toonaangevende sprekers je mee in de wereld van Duurzame Inzetbaarheid.

Aan het einde van de dag ontvang je een goedgevulde Goodybag en weet je hoe jij jezelf, jouw collega’s en jouw organisatie Optimaal Inzetbaar maakt!

De Inspiratiedag wordt feestelijk afgesloten met de lancering van onze nieuwe dienst ArboDay. Daarna is er nog de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma & aanmelden

Ga naar www.optimaalinzetbaar.nl voor meer informatie en om je aan te melden..